top of page

Rollespillet

Slaget ved Hjelm Dyb er dybt indgraveret i hukommelsen på Rohans befolkning og en festival for at ære de faldne krigere og samarbejdet med elverne, er på sin rette plads.

Dog er der altid mørke kræfter på spil, og en mørk nekromantiker ønsker at genopbygge den hær af uruk-haier, der tabte slaget ved Hjelm Dyb. Med en styrke på 10.000 mand genopstået fra de døde vil man kunne få mørket frem igen, da dværgene er for langt væk, elverne er rejst eller skjuler sig i skovene, og mennesket er svækkede og svage med en ny konge af Gondor og en ny dronning af Rohan.

Spillet bliver bygget op, så hver side både får mulighed for at lave noget lejrspil i deres egen lejr og tage ud på forskellige kampscenarier i løbet af begge dage.

Hver dag er der en stor kamp, hvor det IKKE er aftalt, hvem der vinder, på forhånd.

Den store kamp kan gæster også deltage i. Af sikkerhedsårsager skal vi have et overblik over hvor mange der kommer til hver side og om man tager sit eget våben med.

Hvis du gerne vil tilmelde dig til rollespillet, klik her.

VIP-rolle:

Har du nogensinde drømt om at være den der påvirker heltenes beslutninger?

For en kort periode kan du være den nye Grima Wormtounge der rådgav Rohans konge og korrumperede kongens sind, eller den yndige Arwen der rådgav kong Elrond til at genopbygge kongernes sværd Aragon bruger til at overtale spøgelseshæren at tage en sidste kamp. Uanset om du er god, ond eller en snedig rådgiver, så har vi brug for dig.

 

I løbet af festivalen er VIP'ens opgaver at følge enten den onde leder eller den gode leder rundt og assistere ham - det kan være i alt fra kampstrategier til politisk rådgivning. Udover det vil VIP'en få en unik dag når personen bliver taget med rundt på pladsen og får et kig bag scenen af festivallen.

Du kan købe din VIP-billet samme sted du køber din regulære billet til Hjelm Dyb-Festival.

Alder: +9 år

Pris: 100 kr.

Mødested: Troldmandstårnet

Intet krav om udklædning eller udstyr.

bottom of page