top of page

Til rollespillere

Hjelm Dyb-Festival Live er et rollespilsscenarie inspireret af J. R. R. Tolkiens univers, hvor du får den unikke mulighed at spille en rolle på din favoritside i Middle-earth. Så uanset om du ønsker at spille en dværg, elver, menneske, ork, uruk-hai eller noget helt femte, så vil der være en plads at finde for dig her.

Der vil være mulighed for både lejrspil, markedspladsspil og både små og store kampe i en bevægelig og levende historie, sat 3 år efter at Aragon er sat på tronen af Gondor. Festivalen foregår i området nær Hjelm Dyb, hvor den lyse side ærer de faldne under slaget ved Hjelm Dyb.

Ved den mørke side lurer en mørk nekromantiker, der har tanker om at se hvad der sker, hvis de faldne uruk-haier fra slaget blev genoplivet. Dette i et forsøg på at få mørket tilbage til landet, nu hvor der ikke sidder en konge på tronen af Rohan længere.

 

Kampregler, magisystem og racebeskrivelser kommer senere.

 

Minimumsalder: 9 år

Tilmelding foregår via hjelmdybfestival@gmail.com

Du kan både tilmelde dig som enkeltperson eller som gruppe/forening. Er man ikke medlem af Bifrost, er der ingen dækning af transport eller forsikring. Dog kan man melde sig ind som medlem af Rollespil i Ryomgård og dermed være under Bifrost. Send mail til rollespiliryomgaard@gmail.com for mere information omkring indmeldelse.

 

Alkohol er tilladt, dog ikke i nærheden af børn, og det anbefales at det bliver indtaget enten på markedspladsen, ved en af salgsboderne der sælger det, eller i ens lejr.

Euforiserende stoffer er IKKE tilladt på nogen måder og man vil blive bortvist fra området uden advarsel hvis dette indtages, samt nægtes fortsættelse i spillet. Du vil kunne få adgang til området efter at markedet er lukket, så egne genstande kan hentes inden man sendes hjem.

 

Hvad handler spillet om?

Slaget ved Hjelm Dyb er dybt indgraveret i hukommelsen på Rohans befolkning og en festival for at ære de faldne krigere og samarbejdet med elverne, er på sin rette plads.

Dog er der altid mørke kræfter på spil, og en mørk nekromantiker ønsker at genopbygge den hær af uruk-haier, der tabte slaget ved Hjelm Dyb. Med en styrke på 10.000 mand genopstået fra de døde vil man kunne få mørket frem igen, da dværgene er for langt væk, elverne er rejst eller skjuler sig i skovene, og mennesket er svækkede og svage med en ny konge af Gondor og en ny dronning af Rohan.

Spillet bliver bygget op, så hver side både får mulighed for at lave noget lejrspil i deres egen lejr og tage ud på forskellige kampscenarier i løbet af begge dage.

Hver dag er der en stor kamp, hvor det IKKE er aftalt, hvem der vinder, på forhånd.

Den store kamp kan gæster også deltage i. Af sikkerhedsårsager skal vi have et overblik over hvor mange der kommer til hver side og om man tager sit eget våben med.

IMG_20221112_122319.jpg
bottom of page