top of page

Det store slag

15.30-17
Slagmarken

Det store slag

Vær med til at overvære det store slag mellem Hjelm Dybs krigere og den onde nekromantikers dødehær. Et episk slag mellem det gode og det onde, som ikke er aftalt på forhånd.


Hvis du selv har lyst til at kæmpe med (enten på den gode eller onde side), kan du tilmelde dig for 50 kr. - hver genoplivning koster 20 kr. ekstra.


Regler og information for kæmpere:

Gæsterne må gerne medbringe våben, dog skal disse våben godkendes af en spilmester inden slaget. Gæsterne vil også få tildelt en gruppe de vil høre under, det vil enten være en lejesoldatsgruppe ledet af enten spilmester eller en holdleder fra en anden gruppe på hver side. Gæsterne vil også få en samlet briefing for sikkerhed, hvor meget liv de har og forholdsregler inden slaget begynder.

Penge for deltagelse kan ikke returneres, og en spilmesters beslutning er endelig. Vi forholder os retten til at sende en gæst væk fra slaget hvis de overordnede regler ikke overholdes.


Deltagelse er på eget ansvar.


Regler:

Gæsten skal være ædru under hele slaget

Ingen euforiserende stoffer er tilladt.

Slå i hoved, hænder skridt er forbudt samt at man skal respektere andre sårbare kønsdele.

Slag med våben er kun markeringsslag, selvom det er gummivåben kan de stadig godt slå hårdt.

Når man er død viser man tydeligt at man ikke kæmper, ved at trække sit våben enten over hovedet eller i en position der er neutral, samt at man trækker sig tilbage til sin hærleder. Man sætter sig ikke ned der hvor man er død, af sikkerhedsmæssige årsager.


Mødested: Ved indgangen til den lejr, som man har tilmeldt sig til. 

Mødetidspunkt: 20 minutter før slaget, så de kan få tjekket våben eller lånt et våben, briefing og klargøring.

bottom of page